Tudor Rose Red

Tudor Rose Red

Neisha Crosland

Hand knotted Tibetan wool

Prisband 6

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

  • Designerberättelse

    Neisha Crosland är känd för sina textildesigner med en elegant, modern estetik.Hennes designer kombinerar utsökta former med smarta färgpaletter.

    Crosland har skapat en mattkollektion för The Rug Company som avspeglar hennes enkla stil och mästerlig känsla för form och stil. Designerna spelar på de olika strukturer av ull och silke som till fullo kompletterar de underskattade designer vars enkla organiska och geometriska former fungerar vackert i en rad inredningsstilar. Influenser till kollektionen inkluderar ett pärlhalsband som anspelar på den kvinnliga karaktären i hennes designer. Enkelheten i formerna och spelet mellan ljus och mörker i var och en av dem översätts vackert i mattornas omfattning och struktur. Crosland utökade nyligen sin kollektion med Rosa och Spider handknutna ull- och silkesmattor samt Razor, Pyramid Trellis och Moorish Circles som utforskar kvaliteter av handvävda moderna textilmattor.

    www.neishacrosland.com

Du kanske också gillar