Specialtillverkade mattor

Specialtillverkade mattor

All befintlig design kan anpassas. Du vill kanske matcha färgteman, fylla en specifik plats, införliva möbler eller avspegla eller komplettera konstverk. Detaljer som storlek, form, skala, färg och garn kan alla ändras för att passa alla särskilda krav. Vi har ett urval av över 1 400 färger att välja mellan och du kan matcha färgerna till en favorittapet, -målning, -antikvitet eller ett favorittyg.

På samma sätt kan mönster och motiv göras större eller mindre, storlek och form ändras (oavsett hur stor eller oregelbunden) och garnkvaliteter som mohair, silke, ull och kashmir, bytas om så önskas. Vävtekniker och lugghöjder kan också varieras för att skapa vackra effekter och strukturer.

Vi är glada över att tillgodose alla personliga önskemål - oberoende av hur ovanliga de är. Hembesök hjälper oss att få en känsla för ett rum och medlemmar av vårt duktiga säljteam, som känner kollektionen utan och innan, kommer att ge förslag och professionell rådgivning. Våra egna erfarna designers skapar grafik och detaljerade illustrationer av rummet och sätter den valda mattan på plats. Det här hjälper kunden att visualisera hur mattan kommer att se ut på plats. Att få en skräddarsydd produkt kan innebära att man väntar lite längre, men resultatet kommer att bli ditt eget personliga mästerverk!