Papillon

Papillon

Tara Bernerd

Hand knotted Tibetan wool and silk

Prisband 12

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

 • Designerberättelse

  Den brittiske designern Tara Bernerd är ordförande och designchef för den etablerade inredningsarkitekturpraktiken, Target Living.

  Tara vann priset Andrew Martin Design of the Year år 2005, och till hennes viktigaste kunder hör Olayan Foundation, Grosvenor Asien, Blackstone och The Crown Estate, samt en lista med lyxmärken, inklusive Aspinalls.

  Tara inledde sitt samarbete med The Rug Company 2008 med lanseringen av hennes Miss Shady handvävda textilkuddkollektion. De fem kuddarna är ett lekfullt uttryck för Tara Bernerds individuella stil, där var och en har stämplats med hennes pilottryck. Tara utökade sedan sin kollektion med tre utsökta ull- och silkesmattor, Papillon, Honeycomb och Target, samt en glamorös kollektion av Tattoo-kuddar i sammet.

  ‘Färg, struktur och detaljer är mina passioner och att arbeta med The Rug Company har gett mig en unik chans att få uttrycka det här genom att skapa ett urval inredningsutföranden, eftersom det inte råder någon tvekan om att mattor och kuddar har en dramatisk inverkan på inredningen. Jag har reflekterat min mer lugna sida med Honeycomb, och använt subtila krämfärger och mossiga grå i en enkel bild. Tattoo har lite attityd och delar en tuffare look med sammet, läder och nitar. Kollektionen har varit ett energisk och uppfyllande projekt, där varje artikel berättar en annan historia.” Tara Bernerd.

  www.tarabernerd.com

Du kanske också gillar