Navaho Red

Hand knotted Tibetan wool

Prisband 7

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

  • Designerberättelse

    Alexandra Champalimaud är grundare av det New York-baserade inredningsarkitektföretaget Champalimaud, en känd byrå bland designexperter. 

    Hennes företag ACA grundades ursprungligen i Montreal, men flyttade till New York år 1994 för att betjäna en växande internationell kundkrets, där Champalimaud renoverade många av de mest framgångsrika hotellen och fick ett anseende som en utvecklare av skräddarsydda designer av högsta klass. Champalimauds populära och sofistikerade estetik återspeglas i hennes geometriska och linjära mattdesigner för The Rug Company.

     Alexandras arbete innehåller en dynamisk intellektuell nyfikenhet och anspråkslöshet. Med utgångspunkt i en mängd personliga upplevelser och professionella uppdrag i hela Europa, Afrika, Asien och Sydamerika, är hennes arbete känt för subtila referenser som är unika för hennes mångfacetterade utsiktspunkt. Med en talang för tillämpning av färg, mönster, struktur och en erfaren förståelse av grundstenarna i och principerna för klassisk design, förblir Alexandra en kompromisslös estet med respekt för sina kunders behov.

    www.champalimauddesign.com

Du kanske också gillar