Meadow

Hand woven wool aubusson

Prisband 7

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerberättelse

  Katrin Cargill är en kreativ producent för inredningsmarknaden. Hennes stil är skiktad enkelhet och en exceptionell känsla för färg och mönster. 

  I över 18 år har hon skapat visuella reklambilder och redaktionella stilartiklar till ledande inredningstidningar. Hon har skrivit och producerat över 15 inredningsböcker, särskilt om mjuka möbler. Flera av hennes böcker har blivit internationella bästsäljare och de flesta går till omtryck och nya upplagor.

  Katrin Cargill är utbildad inredningsarkitekt och har drivit sitt eget inredningsföretag, varit delägare i en designbyrå i Houston, Texas i 4 år, och erbjuder nu privat konsultering i USA och Storbritannien.

  Cargills mattdesigner vitaliserar de traditionella aubusson-vävarna med sina fräscha och moderna mönster som lämpar sig för många dekorationsstilar, traditionella eller moderna. Denna mycket fina textilflatvävteknik har firats i århundraden för sin häpnadsväckande krånglighet och återuppväcks med Cargills välkända användning av rika röda färger, grafiska ränder och vackra blommor.

  www.katrincargill.com

Du kanske också gillar