Home Sweet Home Large (White)

Home Sweet Home Large (White)

Suzanne Sharp

Wool needlepoint

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerberättelse

  The Rug Companys grundare och Creative Director, Suzanne Sharp firas som en pionjär och konstnärlig hjärna bakom mattdesign.

  Hennes orädda kreativa energi och instinktiva inställning till design har gjort det möjligt för henne att skapa eftertraktade och distinkta mattkollektioner.

  Suzanne vet intuitivt när en design är intressant och unik och kommer aldrig att nöja sig med något mindre än i undantagsfall. Hennes talang och kunnande har gett henne efterföljare bland designexperter som njuter av hennes säkra användning av färg, mönster och skala i hennes ofelbara och eleganta stil.

  Hennes visuella jargong är djupt rotad i färg och mönster. Hennes estetik är modern och hon tar respektfullt inspiration från sina många resor samt en värld av arkitektur, teater, mode, konst och historia och söker, väljer och redigerar hela tiden sina idéer. Alla dessa influenser är tydliga i hennes arbete och som mest synligt i det vackra rumsuppsättningsfotografier som hon regisserar för att visa upp The Rug Companys kollektioner.

  Många av hennes mattdesigner har nu blivit designklassiker (hennes legendariska Key Shadow vann Wallpaper* Design Award 2008) och pryder några av de vackraste inredningssystemen i världen.

  “Mina designer styrs till stor del av min instinkt och mycket av min stil har sitt ursprung i min nomadiska barndom. Resor sätter igång min fantasi och mina designer är ofta en uppdaterad version av saker jag har sett. Min stil är modern och tidlös. Jag är intresserad av hur människor känner sig i ett utrymme och jag gillar att kunna flytta runt saker när jag har nya idéer: mattan är ett perfekt exempel på mitt nomadiska förhållningssätt till inredning.” Suzanne Sharp

Du kanske också gillar