Kelly Wearstler

Kelly Wearstler

Den Los Angeles-baserade inredningsarkitekten och trendsättaren Kelly Wearstler har blivit ett känt namn för sina lyxiga och glamorösa designer.

 Som visionären bakom henne självbetitlade ateljé, har Wearstler lagt grunden till livsstils- och designupplevelserna för internationella och inhemska resorter och hotell, inklusive Viceroy-egendomarna i Santa Monica, Palm Springs, Miami och nu senast, Anguilla, valda kontor, restauranger, butiksmiljöer och bostäder av hög profil samt kändiskunder.

Wearstlers designspråk balanserar det mycket dekorativa, det påfallande grafiska och lockande glamorösa. Hennes projekt firar alltid kraften hos färg och mönster i en inredning och hyllar tidlösa föreställningar om förfining. Varje artikel speglar hennes distinkta personliga stil, och erbjuder en fängslande designupplevelse.

Wearstler har fått flera utmärkelser, däribland utnämnts till en av eliten "Design 100" av Time Style & Design. Hon har också tjänstgjort som domare i Bravo-nätverkets serie av inredningdesigntävlingar, "Top Design". Hon är nu den drivande kraften bakom ett nationellt varumärke som omfattar inrednings-, produkt- och modedesign. 

The Rug Company lanserade Kelly Wearstlers mattkollektion år 2008, en drömlik mattkollektion med åtta artiklar som anpassar sig till olika utrymmen och inredningar. Designerna kan se övergående och moderna ut, eller neutrala och tidlösa, beroende på var de placeras.

“Jag samlade inspiration från en rad olika källor, från min samling av vintagekantsättningar och väggbeklädnader, de små detaljerna i en knapp som jag hittade i en gammal sybehörsbutik i Paris, till en vacker snäckas naturliga strukturer och konturer. Mitt mål var att skapa mönster som är unika, så jag var glad att ha haft möjlighet att göra det tillsammans med The Rug Company.” Kelly Wearstler

 

www.kellywearstler.com

Current Collection

SORTERA EFTER PRIS: LÅG | HÖG
PRIS: LÅG | HÖG
  Läser in produkter...

Design Library Available to order only