Cube

Cube

Marni

Hand knotted Tibetan wool

Prisband 3

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

  • Designerberättelse

    Consuelo Castiglioni har designat exklusiva och eklektiska damkläder för Marni sedan företaget grundandes 1994.

    Marni är erkänt över hela världen av finsmakare av innovativ italienska modedesign. Couture-finish och -tyger utgör grunden för Marnis stil; en stil som uttrycks i disciplinerade men feminina designer, som kombinerar ett puristiskt förhållningssätt till material, linjer och siluetter med en betoning av lyx och en unikt utformad yta.

    Consuelos definierade estetik handlar mer om känslor. Hon arbetar sina färger som en artist, och hittar försiktigt en ton med rätt densitet. Monokromatiska färger är hennes grundläggande palett eftersom de tillåter den verkliga rikedomen i varje struktur.Tryck stimulerar hennes kreativitet och inspirerar till nya siluetter, medan strukturer och färger ökar den sanna rikedomen i hennes tyger.  Den vackra kollektionen av Marni-designer för The Rug Company tar dessa teman till inredningen med klassiska Marni-tryck som översatts i handknuten tibetansk ull. Marni-kollektionen var The Rug Companys första samarbete med ett modehus och är nu världsberömd för att den tar sina fina och upplyftande blommönster som normalt förknippas med kläder in i hemmet.

    www.marni.com

Du kanske också gillar