Cowhide Flower Multi

Cowhide Flower Multi

The Rug Company

Cowhide and leather stitching

Prisband 3

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Guide för storlek och passform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerberättelse

  The Rug Companys designstudio skapar världens vackraste och mest innovativa kollektion av handgjorda mattor.

  Kreativitet och kvalitet kännetecknar allt som The Rug Company gör. Kärnan i kollektionerna är en dedikation till vacker, originell och tidlös design i kombination med ett bestående engagemang för kvalitet.

  The Rug Company har skapat en designfilosofi som drivs av innovation och mångfald och som ett team har vi uppnått en originalitet som är både vacker och funktionell.

   Designstudion tänjer ständigt på gränserna för mattdesign med sina uppfinningsrika och sprudlande skapelser. Mattorna är handgjorda med integritet, och designade och tillverkade för att bli älskade i många år framöver.

  The Rug Companys banbrytande moderna kollektioner har alltid haft en modern estetik utan att göra avkall på traditionella handgjorda mattors kvalitet och hantverk. Sedan grundandet har The Rug Company ofelbart följt denna filosofi och startat en utbredd mattrenässans.

  The Rug Companys kollektion av traditionella mattor fortsätter det här engagemanget för och besatthet av vackra handgjorda mattor. Varje artikel är noggrant handplockad för sin egen unika charm och karaktär, och tillverkad av skickliga hantverkare enligt de högsta standarderna.

  The Rug Company har etablerat den tidigare förbisedda mattan som huvudperson i den moderna designbranschen. Företaget har vunnit många utmärkelser för sin design, bland annat Elle Decoration British Design Brand of the Year 2009, och flera av dess skapelser har sedan blivit hyllade designklassiker som förankrar vår tids anda.

  “Anta att Moses släpade de tio budorden ner för Holland Park Avenue i stället för berget Sinai. Och anta att han stannade för att vila utanför The Rug Company på nummer 124, och tittade in på väggarna med magiska mattor, från Paul Smits härliga technicolor-ränder, till sofistikerade abstrkta tryck som Marni och vällustiga fullt utvecklad Lulu Guinness-rosor. Se nu när den skäggige profeten plockar en mejsel från sin väska och drar en linje över det tionde budordet: "Du skall inte ha begär”. Alice Rose, Tatler Magazine

Du kanske också gillar