Swirl

Swirl

Paul Smith

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 8

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Mesteren af eklektisk britisk mode, Paul Smith, beskriver sin unikke og meget eftertragtede stil som ‘klassisk med et twist’.

  Han har en unik evne til at forudsige, og endda starte nye tendenser, ikke blot inden for mode, men i en bredere popkulturel kontekst. Hans kreationer er fyldt med en ægte sans for humor og spilopper, som er smukt forenet med hans kærlighed for tradition og det klassiske. Han umiskendelige engelskhed forstærkes af det uventede og det excentriske.

  Christopher og Suzanne Sharp inviterede Paul Smith til at overføre sine inspirerende og stærke design til The Rug Company som en af de første modedesignere, der sluttede sig til Designer Collection. Paul Smiths selvsikre, farvestrålende tæppedesign kan forvandle et lokale. De er en videreudvikling af hans tøjdesign, og mange har fået en så vedvarende succes, at de er blevet ubestridelige designikoner. Paul Smith udvidede sin kollektion til The Rug Company med sofistikerede og alligevel spøgefulde håndvævede vægtæpper og puder. Hver kreation sammenfatter hans klassiske engelske inspiration gennemsyret af en unik Paul Smith-æstetik - som han udtrykker det, ‘klassisk med et twist’.

  “Jeg mødte ejerne af The Rug Company i Westbourne House, min forretning i Notting Hill. Vi faldt i snak, og de spurgte, om jeg var interesseret i at designe en tæppekollektion. Jeg nød i høj grad at tale med dem, og efter at have fået muligheden for at besøge dem i deres forretning, vidste jeg med det samme, at vi kunne arbejde sammen. Mine design har været en udvikling af mit tøj, skjorter og trikotage. Mine tæpper er holdt i stærke mønstre og former. De passer ind i nutidens indretning, hvor de tilføjer sjov og farve.” Sir Paul Smith

  www.paulsmith.co.uk

Din kan også gerne