Starflower Blue

Starflower Blue

Edward Barber & Jay Osgerby

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 7

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

  • Designerens historie

    Designduoen Edward Barber og Jay Osgerby, der er baseret i det østlige London, er berømte for deres banebrydende boligindretning og industrielle design. 

    De var arkitekturstuderende sammen ved The Royal College of Art i London, og de grundlagde BarberOsgerby i 1996. Siden da har de designet kollektioner for sværvægtere inden for design som f.eks. Giulio Cappellini, Magis, Benini, Swarovski, Flos og Vitra,  de har samarbejdet med Levis og Coca Cola, designet Stella McCartneys første forretning i New York, og de er blevet overøst med prestigefyldte priser, herunder Jerwood Applied Arts Prize for Furniture, The ‘Designers of the Future’ af Design Miami 2006, og senest fik de titlen Royal Designers for Industry af Royal Society of Arts. BarberOsgerbys tæpper sammenfatter duoens fremadtænkende tilgang til design samt dens fremadtænkende design. I 2010 lancerede The Rug Company sin første kollektion med børnetæpper - Owl, Snake, Butterfly og Fishes er dygtigt designet med appel til både børn og voksne.

    BarberOsgerbys værker kan findes i mange permanente kollektioner, herunder V&A Museum i London, Metropolitan Museum of Art i New York og Design Museum i London. BarberOsgerby blev fornylig bedt om at designe den olympiske fakkel til London 2012.

    www.barberosgerby.com

Din kan også gerne