Squiggle Orange

Squiggle Orange

Vivienne Westwood

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 8

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Vivienne Westwood, der altid er på forkant med kulturtendenser, anses for at være en af vores tids mest originale og betydningsfulde designere.

  En mild parodi på det etablerede, en legesyg blanding af britiske stoffer, ren og skær excentricitet og en stærk nysgerrighed er der, Westwood henrykker og brillerer. Selv de mest hærdede anglofiler blev svage i knæene, da Westwood og The Rug Company slog sig sammen i 2005. Foreningen af ikke-konformitet og Union Jack-vinkende engelskhed, der er berømt for unikke, håndlavede tæpper og samarbejde med store designere, fortsætter med at begejstre legioner af fans. Sammen har The Rug Company og Westwood skabt fantastiske magnolieblomster i overstørrelse og det nu notoriske VW Flag i en Aubusson af rig uld. Westwoods lasede og misfarvede Union Jack-flag er utraditionel “patriotisme”, når den er bedst.

  Westwood udtalte en gang om sine design, ""Mit mål er at gøre det fattige look rigt og det rige look fattigt"". Ifølge en sådan logik ser Vivienne Westwoods tæpper, puder og vægtæpper fantastisk fattige ud i enhver betydning af ordet.

  Ronda Carman, grundlægger af All The Best Blog, kommenterer på Vivienne Westwood.

  www.viviennewestwood.co.uk

Din kan også gerne