Skræddersyede tæpper

Skræddersyede tæpper

Alle eksisterende design kan skræddersys. Måske skal farvesammensætninger passe sammen, et bestemt sted fyldes, møbler integreres eller kunstværker gengives eller komplementeres. Detaljer som størrelse, form, skala, farve og garn kan alle ændres, så de passer til alle specifikke krav. Vi har et udvalg på mere end 1400 farver at vælge imellem, og vi kan matche farven til et tapet, stof, maleri eller en antikvitet.

På samme måde kan mønstre og motiver op- eller nedskaleres, størrelse og form kan ændres (uanset hvor store eller uregelmæssige), og garnkvaliteter som f.eks. mohair, silke, uld og kashmir, kan ændres efter ønske. Væveteknikker og luvlængder kan også varieres for at skabe smukke effekter og teksturer.

Vi vil meget gerne imødekomme alle personlige ønsker – uanset hvor usædvanlige de er. Hjemmebesøg hjælper os til at få fornemmelsen af et lokale, og vores dygtige salgsteam, som har et nært kendskab til kollektionen, vil komme med forslag og professionel rådgivning. Vores erfarne interne designere tegner layout-udkast, hvor de skaber detaljerede illustrationer af lokalet og placerer det valgte tæppe på det tilsigtede sted. Dette hjælper kunden med at forestille sig, hvordan tæppet vil se ud på stedet. Tilpasning kan betyde lidt længere ventetid, men resultatet vil være dit eget personlige mesterværk!