Sellarsbrook Silk

Sellarsbrook Silk

Suzanne Sharp

Hand knotted Tibetan wool and silk

Prisbånd 9

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Suzanne Sharp er The Rug Company’s medstifter og Creative Director, og hun er berømt som kunstnerisk mastermind og pioner inden for tæppedesign.

  Hendes frygtløse, kreative energi og instinktive tilgang til design har gjort hende i stand til at skabe attråværdige og karakteristiske tæppekollektioner.

  Suzanne ved intuitivt, når et design er interessant og originalt, og hun er kun tilfreds med noget, der er ud over det sædvanlige. Hendes talent og ekspertise har vundet hende en tilhængerskare af designeksperter, som fryder sig over hendes selvsikre brug af farve, mønster og skala i hendes ufejlbarligt og gennemført elegante stil.

  Hendes visuelle talesprog er dybt rodfæstet i farve og mønster. Hendes æstetik er moderne, og hun henter respektfuldt inspiration fra sine omfattende rejser foruden arkitekturens, teaterets, modens, kunstens og historiens verden, og hun søger, udvælger og redigerer konstant sine idéer. Alle disse påvirkninger er tydelige i hendes kunstværker, mest synligt i den smukke lokalefotografering, som hun tilrettelægger til fremvisning af The Rug Company’s kollektioner.

  Mange af hendes tæppedesign er nu blevet designklassikere (hendes ikoniske Key Shadow vandt Wallpaper* Design Award i 2008) og pryder nogle af de smukkeste interiør i verden.

  “Mine design bliver i høj grad ledt af mit instinkt, og meget af min stil stammer fra min nomadiske barndom. Rejser sætter gang i min fantasi, og mine design er ofte en opdateret version af ting, jeg har set. Min stil er moderne og tidløs. Jeg er interesseret i, hvordan folk har det på et sted, og jeg holder virkelig af at flytte rundt på tingene, når jeg får nye idéer: tæppet er et perfekt eksempel på min nomadiske tilgang til indretning.” Suzanne Sharp

Din kan også gerne