Quinn Blue Aubusson

Quinn Blue Aubusson

Katrin Cargill

Hand woven wool aubusson

Prisbånd 6

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerens historie

  Katrin Cargill er Creative Producer for boligindretningsmarkedet. Hendes stil består af lagdelt forenkling og et usædvanligt øje for farve og mønster. 

  I mere end 18 år har hun skabt visuelle billeder til indslag i reklamer og lederartikler til førende boligindretningsblade. Hun har skrevet og produceret mere end 15 bøger på boligindretningsmarkedet, særligt om boligtekstiler. Flere af hendes bøger har været internationale bestsellere, og de fleste fortsætter i genoptryk og nye udgaver.

  Katrin Cargill, der er fuldt uddannet som indretningsarkitekt, har drevet sit eget boligindretningsfirma, været partner i et designfirm i Houston, Texas i 4 år og afholder nu private konsultationer både i USA og Storbritannien.

  Cargills tæppedesign sætter nyt liv i den traditionelle Aubusson-vævning med sine friske, moderne mønstre, som kan tilpasses mange indretningssammensætninger, traditionelle eller moderne.  Denne meget fine gobelinfladvævningsteknik har været berømt i århundreder for sin forbløffende kompleksitet og er blevet bragt til live med Cargills kendetegnende brug af rige røde nuancer, grafiske striber og kønne blomstermotiver.

  www.katrincargill.com

Din kan også gerne