Papillon

Papillon

Tara Bernerd

Hand knotted Tibetan wool and silk

Prisbånd 12

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Den britiske designer Tara Bernerd er formand og designchef for den anerkendte praksis inden for indretningssarkitektur, Target Living. 

  Tara vandt Andrew Martin Design of the Year Award i 2005, og hendes nøglekunder omfatter Olayan Foundation, Grosvenor Asia, Blackstone og The Crown Estate, blandt en liste over luksusmærker, herunder Aspinalls. 

  Tara begyndte sit samarbejde med The Rug Company i 2008 med lanceringen af hendes håndvævede gobelinpudekollektion, Miss Shady. De fem puder er et spøgefuldt udtryk for Tara Bernerds individuelle stil, og hver pude er stemplet med hendes karakteristiske flyverprint. Senere udvidede Tara sin kollektion med 3 udsøgte uld- og silketæpper, Papillon, Honeycomb og Target, samt en glamourøs kollektion af Tattoo-fløjlspuder. 

  ‘Farve, tekstur og detalje er mine passioner, og at arbejde med The Rug Company har været det ultimative til at give udtryk for dette ved at skabe en række indretningsfinesser, da der ikke er nogen tvivl om, at tæpper og puder  påvirker indretningen på dramatisk vis. Jeg har afspejlet min roligere side med Honeycomb, som anvender diskrete flødefarvede og mosgrå nuancer på en enkel grafisk måde. Tattoo giver lidt attitude og har et mere provokerende udseende med fløjl, læder og nitter. Kollektionen har været et energisk og berigende projekt, hvor hvert produkt fortæller en forskellig historie.” Tara Bernerd. 

  www.tarabernerd.com

Din kan også gerne