Navaho Red

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 7

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

  • Designerens historie

    Alexandra Champalimaud er grundlæggeren bag det New York-baserede boligindretningsfirma Champalimaud, et berømt bureau med stærk tilhængerskare blandt designdommere. 

    Hendes firma ACA, som oprindeligt blev stiftet i Montreal, flyttede til New York i 1994 for at betjene en voksende international kundebase, hvor Champalimaud renoverede mange af de mest succesfulde hoteller og fik et ry som en udvikler af skræddersyede design af højeste kaliber. Champalimauds populære, sofistikerede æstetik afspejles i hendes geometriske og lineære tæppedesign til The Rug Company.

    Alexandra går til sit arbejde med en dynamisk, intellektuel nysgerrighed og en mangel på prætentioner. Ved at trække på et væld af personlige oplevelser og professionelle bestillingsopgaver over hele Europa, Afrika, Asien og Sydamerika er hendes arbejde kendt for diskrete referencer, der er unikke for hendes mangefacetterede, fordelagtige position. Med et talent for at anvende farve, mønster og tekstur samt en erfaren forståelse for de grundlæggende principper for klassisk design forbliver Alexandra en kompromisløs æstetiker, der respekterer sine kunders behov.

    www.champalimauddesign.com

Din kan også gerne