Mamounia

Hand knotted Tibetan wool and silk

Prisbånd 13

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Britiskfødte Martyn Lawrence-Bullard, der er baseret i Los Angeles, er kendt for sit brede udvalg af stilarter og eklektiske, sofistikerede, men alligevel altid behagelige interiører.

  Han er en berømt indretningsarkitekt, der har vundet flere priser, og som er kendt for de glamourøse, luksuriøse og verdslige interiører, han skaber til en højprofileret og kendt kundekreds, der spænder fra rockstjerner til kongelige.

  Han har etableret sig som et af Amerikas mest populære designtalenter med projekter, der omfatter forsiderne på Architectural Digest og ELLE Décor, og hans kundeliste omfatter personer som Cher, Sir Elton John og David Furnish, Sharon og Ozzie Osbourne samt Tamara Mellon, grundlægger af og præsident for Jimmy Choo.

  Foruden at vinde Andrew Martin International Interior Designer of the Year Award 2010 havde Martyn Lawrence-Bullard også en rolle i det meget roste amerikanske tv-program ‘Million Dollar Decorators’. Hans tæppedesign Mamounia blev oprindeligt lavet til 2010 Emmy Green Room.

  www.martynlawrencebullard.com

Din kan også gerne