Hue Pale

Hand knotted Tibetan wool and silk

Prisbånd 11

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Som adm. direktør og medstifter af The Rug Company har Christopher Sharps vision ført tæppefremstillingshåndværket sammen med moderne design. 

  Han grundlagde en virksomhed, som nu findes i tolv lande, og som udgør en betydelig kilde til livsvigtig beskæftigelse i Nepal. Han har bidraget til at genoplive et gammelt håndværk og udløst en tæpperevolution. 

  The Rug Company’s kollektioners succes skyldes ikke alene Sharps passion for tæppesamling, som først startede, da han arbejde med filmproduktion i Mellemøsten, men også en beslutsomhed på at sikre, at alle aspekter ved virksomheden lever op til de højeste standarder, mens et humanistisk standpunkt bibeholdes. 

  Sharp har altid sat produktkvaliteten over økonomisk vinding og forstår, at tilfredshed opnås ved at gøre alting godt. Da han startede virksomheden i 1997, befandt tæppebranchen sig i en nedadgående spiral med reproduktioner af tæpper fra storhedstiden i det 18. og 19. århundrede, men med meget lidt at tilbyde de kommende generationer. Det er ikke længere tilfældet. 

  På en unik måde har Sharp engageret nogle af verdens mest indflydelsesrige og inspirerende designere, heriblandt Paul Smith, Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Tom Dixon, Diane von Furstenberg, Matthew Williamson og Marni, og han arbejder tæt sammen med dem for at skabe samlerobjekter, der indfanger vores tids ånd.  

Din kan også gerne