Cowhide Morocco

Cowhide Morocco

The Rug Company

Cowhide and leather stitching

Prisbånd 3

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerens historie

  The Rug Company’s designstudie skaber den smukkeste og mest innovative kollektion af håndlavede tæpper i verden. 

  Kreativitet og kvalitet karakteriserer alt, hvad The Rug Company foretager sig. I hjertet af virkomhedens kollektioner ligger en dedikation til smukke, originale og tidløse design kombineret med en gennemgående forpligtelse på kvalitet. 

  The Rug Company har skabt et designværdisæt, der drives af innovation og variation, og som et team har vi opnået en originalitet, der er både smuk og funktionel.

   Designstudiet flytter konstant grænserne for tæppedesign med sine idérige og sprudlende kreationer. Disse tæpper er er håndlavet med integritet og er designet og fremstillet til at blive elsket i mange år frem. 

  The Rug Company’s banebrydende, moderne kollektioner har altid været forkæmper for en moderne æstetik uden at ofre kvaliteten og håndværket ved traditionelle, håndlavede tæpper. Siden The Rug Company blev stiftet, har virksomheden efterlevet denne filosofi og sat gang i en omfattende tæpperenæssance. 

  The Rug Company’s kollektion af traditionelle tæpper fortsætter denne dedikation til og besættelse af smukke, håndlavede tæpper. Hvert værk bliver omhyggeligt udvalgt for sin unikke charme og karakter og fremstillet af fremragende kunsthåndværkere efter de højeste standarder. 

  The Rug Company har etableret det tidligere så oversete tæppe som en central del af den moderne designbranche. Virksomheden har vundet mange priser for sit design, herunder Elle Decoration British Design Brand of the Year i 2009, og flere af dens kreationer er siden blevet designklassikere, der sammenfatter tidsånden. 

  “Forestil dig, at Moses havde slæbt de Ti Bud ned ad Holland Park Avenue i stedet for Sinaibjerget. Og forestil dig, at han var stoppet op for at få vejret uden for The Rug Company i nummer 124 og kiggede ind på væggene, hvor der hang magiske tæpper, lige fra pragtfulde Paul Smith-striber i technicolor til Marnis sofistikerede abstrakte ting til frodige Lulu Guinness-roser i fuld blomst. Se nu den skæggede profet tage en mejsel fra sin taske og ridse en solid streg gennem det tiende bud “Du må ikke begære”. Alice Rose, Tatler Magazine  

 • Ansvarlig Handel

  Natural tanned cowhide. Like any leather, a cowhide rug will develop a patina with use.

Din kan også gerne