Climbing Leopard

Climbing Leopard

Diane von Furstenberg

Hand knotted silk

Prisbånd 15

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

 • Designerens historie

  Siden hendes ankomst til modeverdenen i 1972 har Diane von Furstenberg fascineret branchen med sin enestående vision og sine ikoniske design. 

  Hendes design, der er ansvarlige for at give kvinder verden over mulighed for at fejre deres kvindelighed, er elsket for deres karakteristiske print og selvsikre farver, der overføres til luksuriøse stoffer. 

  I 2003 vovede Diane sig for første gang ind i interiørets verden med sin eksklusive kollektion til The Rug Company. Farve, mønster og kvalitet er grundlæggende for Dianes design, så for at finde inspiration gennemsøgte hun sit arkiv, der er fyldt med ikoniske print. Resultatet var en kollektion med fem øjeblikkeligt genkendelige og sensuelle tæpper: Funky Zebra, Royal Leopard, Grand Rose, Spiral Hearts og Bishop’s Cape. To år senere blev DvF-kollektionen udvidet med Tribal Diamond, Leopard og Climbing Leopard.

  Designene blev banebrydende inden for branchen - Bishop’s Cape legede med uld- og silkegarnets kvalitet, glans og tekstur ved at bruge en innovativ teknik med et hævet silkemotiv på en uldbaggrund. Climbing Leopard, på den anden side, omdefinerede luksustæppet som det første design med 150 knytninger og helt i silke. Begge koncepter er siden blevet anvendt og beundret vidt og bredt. 

  Fra det øjeblik, den blev lanceret, forførte Diane von Furstenberg-tæppekollektionen med sine vittige mønstre, som på samme tid er sexede og sofistikerede. Som et svar på den stadigt stigende efterspørgsel på designene, vokser kollektionen stadig med introduktionen af nye farvekompositioner og tråde, hvilket bekræfter tæppernes status som det ultimative indenfor luksuriøs, tidløs dekoration til gulvene. 

  www.dvf.com

Din kan også gerne