Capitone

Capitone

Jaime Hayon

Hand carved Tibetan wool

Prisbånd 8

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

  • Designerens historie

    Den spanske designer Jamie Hayons værker har placeret ham forrest i en ny, kreativ bølge, som slører grænserne mellem kunst, dekoration og design. 

    Han blev født i Madrid i 1974. Som teenager fordybede han sig i skateboard-kulturen og graffitikunsten - grundlaget for det dristige, men finurlige, billedsprog, der er så fremherskende i hans værker i dag. Efter at have studeret industrielt design i Madrid og Paris sluttede han sig i 1997 til Fabrica, det Benetton-finansierede design- og kommunikationsakademi, og blev hurtigt forfremmet til chef for deres designafdeling, hvor han førte tilsyn med projekter, der spændte fra udtænkning og design af butik, restaurant og udstillinger til grafik. Otte år senere startede Jaime for sig selv, først med kollektioner med designerlegetøj, keramik og møbler efterfulgt af boligindretning og installation. Hans værker er blevet fremvist på Tysklands Vitra Museum, Londons Design Museum, Rotterdams Vivid Gallery, Groninger Museum samt Basel Art Fair og har tiltrukket ansete kunstsamleres opmærksomhed. Han har vundet adskillige priser, inklusive ‘Best Installation’ (Icon Magazine), ‘Breakthrough Creator’ (Wallpaper Magazine) og 2006 Elle Deco International Award. I 2008 var Jaime hædersgæst ved Belgiens Interieur Biennial, og den yngste person, der nogensinde har modtaget anerkendelsen. 

    Jaime Hayons tæppekollektion indfanger hans kreative energi og enestående vision, og hvert tæppe afspejler hans usædvanlige fantasi og respektløshed over for traditionelt design.

    www.hayonstudio.com

Din kan også gerne