Bijoux

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 7

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerens historie

  Den Los Angeles-baserede indretningsarkitekt og designdommer Kelly Wearstler er blevet et kendt navn for sine luksuriøse og glamourøse design.

  Som den visionære grundlægger af sit eponyme studie har Wearstler skabt grundlaget for livsstils- og designoplevelser på internationale og nationale resorts og hoteller, herunder Viceroy-ejendomme i Santa Monica, Palm Springs, Miami og, som det nyeste, Anguilla, foruden udvalgte kontorer, restauranter, detailmiljøer og boliger til en højprofileret og kendt kundekreds.

  Wearstlers designsprog skaber balance mellem det yderst dekorative, det bemærkelsesværdigt grafiske og det lokkende glamourøse. Hendes projekter fejrer altid farvens og mønstrets magt i et interiør og hylder tidløse idéer om finesse. De afspejler alle hendes karakteristiske personlige stil og tilbyder en fortryllende designoplevelse.

  Wearstler har modtaget adskillige anerkendelser, herunder udnævnelsen som en person blandt “Design 100” af Time Style & Design.  Hun har også været dommer i Bravo-netværkets konkurrenceserie inden for boligindretning, “Top Design” Hun er nu drivkraften bag et nationalt mærke, der omfatter interiør-, produkt- og modedesign. 

  The Rug Company lancerede Kelly Wearstlers tæppekollektion i 2008, en visionær kollektion med 8 tæpper, der tilpasser sig forskellige plads- og interiørsammensætninger. Designene kan forekomme midlertidige og moderne eller neutrale og tidsløse, alt afhængig af det sted hvor de anbringes.

  “Jeg samlede inspiration fra en række forskellige kilder - fra min kollektion af klassiske udsmykninger og vægtæpper, de bittesmå detaljer på en knap, som jeg fandt i en gammel forretning med sy- og besætningsartikler i Paris til en smuk skals naturlige teksturer og konturer. Mit mål var at skabe design, der er unikke, så jeg var begejstret over at få muligheden for at gøre dette med The Rug Company.” Kelly Wearstler

  www.kellywearstler.com

Din kan også gerne