Beam

Beam

Tom Dixon

Hand knotted Tibetan wool

Prisbånd 6

For more pricing information please request a price list or contact your nearest showroom.

Vejledning til størrelse og pasform

This product is from our Design Library of past collections and is available to order only. For lead times and further information please contact us.

 • Designerens historie

  Den selvlærte enspænder inden for design Tom Dixon opnåede berømmelse ved at skabe innovative design, der er inspireret af den britiske branches unikke arv.

  Tunesiskfødte Dixon har boet i Storbritannien, siden han var 4 år gammel. Han stiftede designvirksomheden “Tom Dixon” i 2002 og anses nu som en hovedperson i designuniverset. Dixon, der er helt fokuseret på innovation, kombinerer det kreative med det kommercielle.

  Tom Dixon fik ved et tilfælde øjnene op for design, da han havde “tid til overs”, mens han kom sig efter en motorcykelulykke. Han lærte sig selv at blive en designer i 1983 efter at have opdaget svejsning, da han forsøgte at reparere sin motorcykel. Han var designchef hos Habitat og er fortsat creative director for Artek, den finske møbelfabrikant, der blev stiftet af Alvar Aalto i 1930'erne. Hans værker er at finde i kollektioner på verdens førende museer, heriblandt London Design Museum, V&A, Centre Pompidou i Paris og Moma i New York.

  The Rug Company lancerede sin kollektion med Tom Dixon i 2009 med en særligt skabt pop-up-teltinstallation på Portobello Dock, en kaj, der blev omdannet af Dixon til noget, der simpelthen skal ses på Londons designrute. Tom Dixon-tæppekollektionen sammenfatter The Rug Company’s dedikation til at kombinere fremadtænkende tæppedesign med håndlavet håndværk.

  www.tomdixon.net

Din kan også gerne